Mobilier din LEMN MASIV
restaurante- hoteluri- baruri - pensiuni

Politica de confidențialitate XILOMOB

 

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care S.C. XILOMOB S.R.L. (denumită în continuare: ” XILOMOB”) colectează, utilizează și gestionează informaţiile tale cu caracter personal. XILOMOB se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, XILOMOB este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.

În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau această Politică, foloseşte următoarele date de contact:

Denumirea companiei: S.C. XILOMOB S.R.L.

Adresa: Vecnhi 38B, Sighișoara, județ Mureș, România

Tel: 0741 255 874 – Mathe Eniko / Fax: 0365 815 232

Formularul din pagina de contact disponibil AICI.

Ø  Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când te înregistrezi pe situl web, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienți XILOMOB, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri și servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul camerelor de securitate).

Vei găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor tale cu caracter personal de mai jos în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal? Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinul și site-ul web https://xilomob.ro/, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK. Dacă doreşti să îţi trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele şi promoţiile noastre.

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de XILOMOB și/sau partenerii noştri de încredere (pentru informaţii suplimentare vezi secțiunea: XILOMOB distribuie datele mele terților? de mai jos).

Ø  Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii XILOMOB sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, limba preferată, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-ul web XILOMOB sau efectuezi plăti în magazinele noastre sau pe site-ul web https://xilomob.ro/, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii XILOMOB şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie (de ex. prin intermediul camerelor de securitate), facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor XILOMOB, protejarea proprietăţii tale personale și a XILOMOB, precum și securitatea sistemelor informatice şi mobile ale tale şi ale noastre. 

Ø  Ce drepturi de confidenţialitate ai?

Reţine că ai dreptul, în orice moment, să soliciți de la XILOMOB următoarele:

să îți asigure accesul la informațiile tale cu caracter personal

Poţi întreba XILOMOB ce date cu caracter personal despre tine sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul să cunoști scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele tale cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la tine.

să îți pună la dispoziție o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deține

Ne poţi contacta dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.

să soliciţi rectificarea datelor introduse greşit

Dorim să asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Poţi cere XILOMOB să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.

să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personal    

Ne poţi cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre tine. În cazul în care informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligații contractuale a XILOMOB fată de tine, XILOMOB ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligaţie contractuală. De asemenea, dacă informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca XILOMOB să respecte anumite obligaţii legale (de ex. legislaţia fiscală), cererea ta nu poate fi gestionată.

să restricționezi accesul XILOMOB și/sau al terților la datele tale privind anumite procese sau în totalitate        

Dacă ai contestat exactitatea datelor tale, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau ai obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care XILOMOB le consideră legitime, ai dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor tale cu caracter personal.

să depui o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele tale

Reţine că ai dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care XILOMOB îl consideră legitim. In plus, ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.

•  să soliciţi transferul datelor tale către un alt operator de date (dreptul la portabilitate)

În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau este realizat prin mijloace automate, ai dreptul de a solicita XILOMOB să îţi transmit datele unui alt operator.

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, foloseşte datele de contact ale XILOMOB din secțiunea Despre această Politică de confidențialitate de mai sus.

În cazul în care nu ești mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile tale cu caracter personal, ai dreptul întotdeauna să depui o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

Ø  Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.

Unele date sunt încă stocate pe suport de hârtie, dar tindem să digitalizăm toate datele personale pe care le procesăm. Datele prelucrate sunt stocate în sediile şi sistemele IT ale XILOMOB, dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

Ø  XILOMOB distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru XILOMOB , prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

După cum știi, XILOMOB este un retailer (comerciant cu amănuntul) național și colaborăm cu alte companii în cadrul XILOMOB. Aceasta înseamnă că uneori distribuim informaţiile cu caracter personal în cadrul XILOMOB, folosind sistemele IT ale grupului nostru.

Pe lângă cele de mai sus, putem transmite informaţiile tale cu caracter personal partenerilor noştri de încredere din afara XILOMOB, care întrețin sistemele IT ale XILOMOB, sau îți furnizează servicii în numele XILOMOB. De exemplu, în scopuri de marketing, finanţare, publicitate, prelucrarea plăţii, livrare sau alte servicii în magazin şi în afara magazinului. Cu toate acestea, aceşti furnizori de servicii trebuie, conform contractelor relevante, să folosească datele care le sunt încredinţate numai lor în conformitate cu liniile directoare ale XILOMOB şi în scopul pe care îl specificăm în mod strict. Îi obligăm, de asemenea, să protejeze în mod adecvat datele tale şi să le păstreze secrete.

Ø  Cât timp îți păstrează XILOMOB datele cu caracter personal ?

XILOMOB nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare.  

Ø  Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care XILOMOB le are față de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale la cumpărături, pentru marketing direct şi motive de securitate.

Ø  Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziție personală în showroom-ul (sală de expunere a produselor) XILOMOB sau prin site-ul web XILOMOB, în funcție de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. Această situaţie va avea loc în special dacă, pe lângă achiziția produselor XILOMOB, decizi să folosești unul dintre servicii, precum livrarea sau asamblarea. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos. Dacă doreşti să plăteşti pentru bunuri și servicii online, XILOMOB va solicita informații legate de plată, inclusiv numărul cardului de credit sau debit, data expirării cardului, codul CVV, precum și adresa de facturare.

Ø  Serviciul de Relații Clienți

În cazul în care contactezi Serviciul de Relații Clienți XILOMOB (de ex. cerere pentru instrucţiuni de asamblare, cerere de returnare a produsului de care nu eşti mulţumit etc.) direct în magazinul XILOMOB sau prin orice mijloc de comunicare disponibil, vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a soluţiona problema cu care te adresezi către XILOMOB. Acestea vor fi utilizate numai în acest scop. În anumite cazuri, vom utiliza servicii ale terţilor cărora le încredinţăm datele tale numai în măsura în care vor fi necesare pentru soluționarea cazului tău, după cum sunt descrise în secțiunea intitulată ,,XILOMOB distribuie datele mele terților?”. De asemenea, poţi contacta Serviciul de Relații Clienți XILOMOB când dorești să faci achiziții la XILOMOB telefonic. Pentru a face achiziții prin telefon, XILOMOB prelucrează următoarele date: numele şi prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, voce, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Desigur, aceste date sunt furnizate de tine în mod voluntar, dar nefurnizarea lor poate uneori rezulta în incapacitatea de a îndeplini o comandă sau o livrare.

Conversația ta cu Serviciul de Relații Clienți XILOMOB va fi înregistrată. Înregistrările sunt utilizate pentru a dovedi conţinutul conversaţiei, precum şi pentru a îmbunătăţi calitatea serviciului nostru. Dacă nu doreşti înregistrarea conversaţiei cu un angajat XILOMOB, te invităm să foloseşti alte forme de contact, de exemplu un formular de contact sau o vizită la magazinul XILOMOB.

Ø  Site-ul web XILOMOB

Unele informaţii despre tine pot fi, de asemenea, colectate atunci când vizitezi site-uri web XILOMOB (site-uri de retail sau de planificare a interioarelor). Aceste date vor fi prelucrate într-un anumit scop, despre care te vom informa cel mai târziu în momentul colectării (de ex. pentru a efectua vânzări online, pentru a salva lista de cumpărături pe care ai creat-o, pentru a-ţi salva proiectul de design interior etc.). În acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza cumpărăturile online sau de a reduce nivelul experienței tale la cumpărături.

Acest site foloseste cookie-uri. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close